Kezdetek

2009.11.16. 22:51

 

 

Nos először is sziasztok!

Ezt a blogot írom Nektek kedves családtagjaim, barátaim, ismerőseim, haverjaim és mindenkinek aki épp idetévedt és szeretné tudni, hogy épp hogy és mint van külföldön, és, hogy mi történik egy néha vakmerő, néha eszement és egyesek szerin néha túlságosan bevállalós sráccal. A blog hol száraz, hol kellőképpen vicces, hol pedig a helyzetnek megfelelően vulgáris lesz, ezért a 18-as karikát mindenki képzelje oda. Valamint figyelmeztetés képen: :) Bármi amit a blogon olvasol az elme szüleménye, mindenféle valóságalap nélkül, a helyek és a személyek kitaláltak:), így aki esetleg magára ismerne, annak csalódnia kell, mert ez nem lehetséges. Akinek pedig inge nyugodtan vegye magára... megyek öltözködni:)...

Valamint így szeretném Veletek otthoniakkal kicsit jobban tartani a kapcsolatot.

Üdvözöllek itt Téged kedves Olvasóm, és kérlek kommentelj, kíváncsi vagyok Rád, hogy mit gondolsz a blogról/rólam vagy ha segíteni tudsz vagy segítségre van szükséged.

 

Ciaoooo

 

Szerző: Acqua

Szólj hozzá!

Címkék: blog család

A bejegyzés trackback címe:

https://nekiavilagnak.blog.hu/api/trackback/id/tr91530669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása