Pihenés mindenek felett

2010.12.18. 20:38

 

Hazajöttünk szabira, élvezem/élvezzük a csendet nyugit, egyszerűen isteni!!!! Nincs egy marha sem akit hallgatni kell, nem kell a nap minden egyes órájában a hátam mögé néznem, hogy melyik s***rágó munkatársam akar hátbaszúrni, vagy épp keresztbe tenni, úgyhogy két szóval élve: Élvezem a szabadságom! Úgy volt, hogy 2 hetet maradunk aztán irány vissza, de, hogy kerek legyen a dolog változott szinte minden, ezért az ünnepeket még itthon tölthetjük, ez nagyon jó érzés, mivel tavaly úgysem lehettem itthon. Van azért elintéznivaló és fizetniveló bőven, tehát nem csak lustálkodok napestig, van amivel elütni az időt, és ugyebár 6 hónapot nem voltam itthon, ezért az ismikkel/barátokkal mindenkivel találkozni beszélni, ki, hogy van, mik történtek, ugyebár itt sem állt meg az idő:)

Egyenlőre ennyi, később tervezem érdekesebb dolgokkal feltölteni a a blogom, hogy mindenki számára legyen olvasnivaló benne.

Ciaooo

A bejegyzés trackback címe:

https://nekiavilagnak.blog.hu/api/trackback/id/tr552524724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása