Készülődés haza!

2010.10.26. 17:10

 

Sajnos nem végleg, egyelőre csak szabira de megyünk haza!!!:) Már alig várom, nehezen is bírok magammal a sok észlény és okoska közt. Amióta nem írtam voltak vicces érdekes és meghökkentő sztorik. Az egyik ami nagyon teszett, hogy: Van egy hatalmas bálterme a hotelnak ami belülről ki van belezve, csak a tető új, valami történt régen amit inkább szeretnek elhallgatni, no mindegy is. Tudni kell a hotel láncról, hogy egyfolytában megy a jajveszékelés, hogy kevés a vendég pénz stbstbstb, sokat költünk vízre villanyra, egyebekre, és le akarnak csípni az óráinkból, hát ez a kedvencem. Eddig is tudtuk de most hivatalosan is bejelentették, hogy akkor felújítják. Hát gratula hozzá, ezáltal max az áramfogyasztás lesz magasabb, és több személyzet kell, de ha nem fognak megfelelő programokat szervezni és egyéb látnivalót produkálni akkor sajnos kétlem, hogy itt bármi változás is lesz. De ugyebár ők tudják:).

A másik ami engem nagyon is érintett, hogy a főnököm kevés órát akart adni és ezt ki is jelentette, hogy vagy 8 órával ad kevesebbet mint a többieknek mert én úgyis dolgozok a bárban és ott majd nekem az bejön, hát nem kellett sokat fenyítenem mert eldurrant az agyam, hogy ezt meg ne merje csinálni, mert azonnal megyek panasszal az irodába, és ez megtette a hatását. Észlény, merthogy mással is ezt csinálja, aki dolgozik máshol annak kevesebb órát ad, hát persze, csak sajnos ez teljesen és totálisan hazugság volt. Ennyit róla, ezt az egyet utálom, hogy egyfolytában minden nap meg kell védenem magam, és mindig néznem kell a hátam mögé, és főleg a magyar munkatársaimmal kell vigyáznom, mert ugyebár mi a ha átlépjük a határt azonnal egymás farkasai leszünk, és ez már nem az első példa az életemben. Erről jut eszembe egy jó mondás ami igaz is: Ha külföldön találkozol egy magyarral, húzz be neki egy jó nagyot és ne félj, tudja miért kapta. De erről majd később írok egy teljes bejegyzés, hogy ez mennyire is igaz. Természetesen vannak kivételek nem tagadom, de nem sokkal találkoztam idáig.

Hazamentel: November közepén repülünk haza, úgyhogy megint átutazzuk az egész szigetet, aztán repcsi, Pozsony, autókázás és már otthon is vagyunk, már nagyon-nagyon várom ,hogy találkozzak mindenkivel, és már fél éve nem jártam otthon. Addig is mindenkinek jó egészséget, és aki élőben is hallgatni akar ismeri az elérhetőségeimet.

 

Ciaooo

Szerző: Acqua

Szólj hozzá!

Címkék: szabadság

A bejegyzés trackback címe:

https://nekiavilagnak.blog.hu/api/trackback/id/tr622400877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása