Mindennapok

2010.07.20. 17:51

 

 

Kicsit néha ismétlek, ez azért van, mert vannak bejegyzések amiket már előre megírok, de vannak amiket csak a neten hirtelen ötlettől vezérelve. Tehát: Ez idáig otthon nem nagyon találkoztam vele, de itt nagyon nagy számnak számít ha valaki önkénteskedik, otthon viszont még nem nagyon hallottam róla. Nos itt az önkéntesek mindenfélét csinálnak, az én és a külföldiek esetében angolt tanítanak, heti egyszer 1 órában, ez is több mint a semmi és legalább anyanyelvűvel beszélhet az ember. Az egyik munkatársammal járok keddenként, utána pedig egy másik önkéntes tart csoportos órákat, így a keddem az mindig elfoglalt. A könyvtárban kaptunk helyet ahol ingyen lehet még netelni is, jobb esetben wifit is lehet használni . Amúgy nem emlékszem,hogy mondtam volna de itt a fizut is hetente kapjuk, amit dolgozunk hétfőtől – vasárnapig, azt utána való héten csütörtökön megkapjuk, otthon sem lenne rossz ötlet ezt bevezetni. Valamint itt a borravalót megtarthatjuk, itt nem nyúlják le, kivétel ez alól a mi főnökünk… Sok embernek volt az elmúlt időszakban születés napja, volt aki kisebb, volt aki nagyobb összejövetelt tervezett, érdekesek voltak, épp most volt az egyik munkatársamnak ami nagyon megosztotta az itt dolgozókat, nem a lány miatt, hanem mert a főnökünk mindent megtett annak érdekében,hogy mindenkitől ajándékot kapjon és, hogy mindenki ott legyen a születés napján aminek a vége az lett, hogy a szobatársa ment vele és az egyik munkatársa, és út közben találkoztunk velük, mivel mi pedig Andreával tartottunk és az Ő születésnapját ünnepeltük. Egy helyi pubban voltunk, aztán lehetett menni a helyi „diszkóba” is, ami az egyik hotel bárja, egy nem nagyon tehetséges dj-vel és egy annál jobb társasággal. Útközben láttunk ősembernek öltözött lányokat, hawaiis emberkének öltözött srácokat, és iskolás köpenybe bújt fiatalokat, tehát volt minden féleJ.
Jaahhh és egy kis érdekesség, itt a Jager-t Red Bullal higítják és isszák… érdekes… meg még van pár dolog ami otthon kicsit ízlésficamosnak minősülne, de itt ugyebár teljesen normális. Jaahhhh meg a másik dolog, szabim után elkezdtem dolgozni, és úgy jött ki, hogy a következő szabim, csak jövő hét vasárnapra esett, tehát majdnem megvolt a 2 hét egyfolytában… kicsit fárasztó volt már, főleg, hogy nem tudtam magam rendesen kialudni, mert mindig volt valami, és ugyebár reggel nem aludhattam sokáig hanem mindig órára kellett kelni, de legalább tudtam dolgozni és voltak óráim, így is csak harminc valahányat értem elL. Most meg hétfő van, nézem a világkupát, szokás szerint lóg az eső lába, elnézek könyvtárba netelni, aztán kondi, vissza evés és msn.:)
Ciaooo

A bejegyzés trackback címe:

https://nekiavilagnak.blog.hu/api/trackback/id/tr12164199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása